1 Kasım 2013 Cuma

Sünnet Taht Tasıma Yeniçeri Organizasyonu

YENİÇERİ, TAHT KİRALAMA, PALYAÇO , SÜSLEME, SÜNNET DÜĞÜNÜ, YAKAMOZ ORGANİZASYON

Son dönemlerde gösterişli bir organizasyon haline geln sünnet taht ve yeniçeri seramonisi; Sünnet çocuklarınında vazgeçilmezi haline geldi. Organizasyonda 4 yeniçeri askeri kıyafetli görevli ( öndeki iki yeniçeri ellerinde meşaleler) sünnet tahtını üzerinde sünnet çocuğuyla birlikte mehter marşı eşliğinde mekana görkemli bir şekilde girişi sağlınıyor.

Yürüyüş esnasında volkanlarla görselliğe farklı bir hava katılıyor. Sünnet çocuğunun tüm misafirleri selamlaması tüm davetlilerin masalarının önlerinde sünnet tahtı eşliğinde gezdirilerek sağlanıyor.

Son olarak sünnet tahtı sahneye yakın bir yerde fotoğraf çeklimi tebrik ve takı merasiminde yeniçeri askerler taht etrafında nöbet halinde bekliyorlar. Tebrik sonrası salondan sıra ile çıkan yeniçeri askerler bu organizasyon sona eriyor. (Sünnet tahtı düğün organizasyonu sonuna kadar sahnede kalıyor.)



4 yorum:

  1. YENİÇERİ, TAHT KİRALAMA, PALYAÇO , SÜSLEME, SÜNNET DÜĞÜNÜ, YAKAMOZ ORGANİZASYON Son dönemlerde gösterişli bir organizasyon haline geln sünnet...

    YanıtlaSil
  2. son zamanların vazgeçilmezi olan sünnet tahtları yakamoz organizasyonla hizmetinizde.

    YanıtlaSil
  3. Son dönemlerde gösterişli bir organizasyon haline geln sünnet taht ve yeniçeri seramonisi; Sünnet çocuklarınında vazgeçilmezi haline geldi.

    YanıtlaSil
  4. Yürüyüş esnasında volkanlarla görselliğe farklı bir hava katılıyor. Sünnet çocuğunun tüm misafirleri selamlaması tüm davetlilerin masalarının önlerinde sünnet tahtı eşliğinde gezdirilerek sağlanıyor.

    YanıtlaSil

H
Designed ByYakamoz Org