31 Ekim 2013 Perşembe

Taht Kiralama






http://gebzesunnetorganizasyon.com/on_sayfa_resimleri/sunnet-paket5-2a.jpgYakamoz organizasyon ve animasyon ailesi olarak çocuğunuzun erkekliğe ilk adımı attığı bu özel günde de sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayız. Mayıs ayı itibari ile başlayacak olan sünnet düğünü organizasyonları için her yıl bir önceki yıldan daha kaliteli ve daha tecrubeli olarak siz değerli iş ortaklarmızla çalışmaya devam etmekteyiz.

Sünnet Tahtı ve Yeniçeri Organizasyonu
Son dönemlerde gösterişli bir organizasyon haline geln sünnet taht ve yeniçeri seramonisi; Sünnet çocuklarınında vazgeçilmezi haline geldi. Organizasyonda 4 yeniçeri askeri kıyafetli görevli ( öndeki iki yeniçeri ellerinde meşaleler) sünnet tahtını üzerinde sünnet çocuğuyla birlikte mehter marşı eşliğinde mekana görkemli bir şekilde girişi sağlınıyor. Yürüyüş esnasında volkanlarla görselliğe farklı bir hava katılıyor. Sünnet çocuğunun tüm misafirleri selamlaması tüm davetlilerin masalarının önlerinde sünnet tahtı eşliğinde gezdirilerek sağlanıyor. Son olarak sünnet tahtı sahneye yakın bir yerde fotoğraf çeklimi tebrik ve takı merasiminde yeniçeri askerler taht etrafında nöbet halinde bekliyorlar. Tebrik sonrası salondan sıra ile çıkan yeniçeri askerler bu organizasyon sona eriyor. ( Sünnet tahtı düğün organizasyonu sonuna kadar sahnede kalıyor)

SÜNNET TAHT KİRLAMA HİZMETLERİ

istanbul bahar sezonunda taht kiralama , sünnet düğünleri için taht kirlama hizmeti sünnet tahtıın kiralanması yeniçeri askerler tarafından taşınması kirlama firmaları arasında yer alan yakamoz organizasyon tarafından itina ile yapılmakta. haziran ayında en çok sünnet düğün organizayonu yapılan dönem olmakta olup sünnet taht süslemesi, sünnet taht kirlama , sünnet taht kiralama, ve süsleme işlemleri firmamız tarafından özenle yapılmaktadır.
bugune değil bir çok bölgede bir çok sünnet düğün organizasyonunda masa sandalye kirlama örtü kirlama şamdan kirlama podyum kirlama işleri yapılmıştır. sünnet düğünleri için en çok tercih edilen organizasyon sünnet taht, sünnet tahtı kirlama hizmeti olmuştur.


2 yorum:

  1. Yakamoz organizasyon ve animasyon ailesi olarak çocuğunuzun erkekliğe ilk adımı attığı bu özel günde de sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayız.

    YanıtlaSil
  2. Yakamoz organizasyon ve animasyon ailesi olarak çocuğunuzun erkekliğe ilk adımı attığı bu özel günde de sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşamaktayız.
    irtibat bilgileri;
    Adres: Hakkı Manço Sok. Sun Apt. No:12, Kadıköy/Istanbul - Asia
    Telefon:(0216) 347 2750

    YanıtlaSil

H
Designed ByYakamoz Org